FPsign_visual_2-SE.jpg

Så här fungerar digital signering för revisionsbyråer utan hårdvara

Signera årsredovisningar och deklarationer digitalt

  • Created with Sketch. Juridiskt förenliga signaturer med bara ett par klick
  • Created with Sketch. Använd befintliga program för utskick och signering – utan kortläsare och helt mobilt när du vill
  • Created with Sketch. Tysk molnlagring, certifierad av BSI (Federal Office for Information Security)
FP-Sign_User_Tablet_Diplay_Hande_Frau_03.jpg

Den digitala signaturen för revisionsbyråer utan hårdvara

Med den digitala signeringslösningen FP Sign är det möjligt att signera kontrakt, dokument, bokslut, fullmakter med mera utan att tappa den juridiska giltigheten för sedan skicka dem direkt till kunder eller banker för motsignering. Ingen extra hårdvara krävs för någon av signaturnivåerna. Din fördel: Brådskande dokument kan signeras snabbt och säkert med hjälp av BankID som identifieringsmetod.


FP Sign är enkelt att integrera i många applikationer så det blir möjligt att distribuera och signera dokument så du kan använda de vanligast och standardiserade programmen för att ladda upp, signera och skicka ut dokument för motsignering. Detta gör att den mottagande parten kan identifiera sig själv utan att ha sin egen licens för FP Sign.

User mobile

Föredrar era klienter utskrifter?

Många klienter föredrar fortfarande fysisk kommunikation när det kommer till bokslut och deklarationer. Men kostnaden för att skriva ut och skicka är skyhög för många byråer. I detta läge är digital signering ett rimligt alternativ. 

Vilken process vill ni digitalisera?

Fler och fler revisionsbyråer lägger vikt vid att erbjuda sina kunder lättanvända, snabba och säkra lösningar kring kommunikation och utbyte av känslig data med banker och kunder. Med FP Sign kan du signera online via en bred mängd enheter. 

Vill du veta mer om FP Sign? Kontakta oss!

*Dessa fält måste fyllas i.